Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω το τέστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού;

1. Απο κοντά

Καλέστε μας στα τηλέφωνα του κέντρου και κλείστε το ραντεβού σας για να έχετε το προσωπικό σας τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
Κερατσίνι
Μοσχάτο
Μέθανα

2. Εξ΄αποστάσεως

Καλέστε μας στα τηλέφωνα του κέντρου και κλείστε ένα ραντεβού απο το σπίτι σας με τον επαγγελματικό σύμβουλο του χώρου μας.
ή
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Να τονίσουμε πως και με τους δύο τρόπους η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Δηλαδή συμπεριλαμβάνει 3 συναντήσεις. Η πρώτη είναι η διεξαγωγή του τέστ και οι άλλες δύο είναι αφιερωμένες στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων.
Το τεστ διατίθεται μέσω ειδικά καταρτισμένων και πιστοποιημένων Συμβούλων του χώρου μας και υλοποιείται άμεσα με τη βοήθεια Η/Υ, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, διασφαλίζοντας έτσι αντικειμενικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα οι απαντήσεις που δίνονται ελέγχονται ως προς την ειλικρίνειά τους.

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων