Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 09:19

Εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ- Master Lingua

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ- Master Lingua συμπληρώνουν φέτος δεκαπενταετή παρουσία στην περιοχή μας με μεγάλη συνεισφορά στην ξενόγλωσση εκπαίδευση των νέων μας και μεγάλες επιτυχίες στις εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων.

 

Η αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτηρίων μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτοποριακό σύστημα Master Lingua που έχουμε επεξεργαστεί και εφαρμόζουμε με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι υψηλού επιπέδου και σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι καθηγητές μας επιλέγονται με αυστηρότητα, είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και με μεγάλη διδακτική πείρα. Διδάσκουν δε σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον έχοντας στη διάθεσή τους πληθώρα βοηθητικών και εποπτικών μέσων τελευταίας τεχνολογίας.

Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη του προφορικού λόγου, όπως απαιτεί η σύγχρονη εποχή, προσφέροντας σπουδές στο ύψος των αναγκών της σημερινής και αυριανής ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Η επέκταση των εμπορικών σχέσεων, η ανάπτυξη της ναυτιλιακής δραστηριότητας της χώρας μας και η δημιουργία πολλών πολυεθνικών επιχειρήσεων σε αυτή, η διεύρυνση της Ευρωπαικής Ένωσης που αυξάνει την οικονομική και πολιτική συνεργασία των χωρών, τονώνουν τους δεσμούς μεταξύ των κρατών και καθιστούν αναγκαία την εκμάθηση επιπρόσθετων ξένων γλωσσών, όπως Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Κινέζικα.

Στο σχολείο μας λειτουργούν τμήματα όλων των παραπάνω γλωσσών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία μας για περισσότερες πληροφορίες.

Λειτουργούν επίσης και ολιγομελή τμήματα ταχύρυθμης εκμάθησης για όλες τις ξένες γλώσσες, τα οποία προσαρμόζονται  στο πρόγραμμά σας.

Επισκεφτείτε μας έγκαιρα, για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα σπουδών μας και να συζητήσουμε σχετικά με την ξενόγλωσση επιμόρφωση του παιδιού σας

Η διεύθυνση
Ε.Μπούμπουλη

Διαβάστηκε 1402 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 09:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ιατρικός Οδηγός »

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων