Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 06:26

e-psychology.gr

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το e-psychology.gr αποτελεί μια πύλη για την ψυχολογία. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη του 2003. Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες και πιο ολοκληρωμένες σχετικές προσπάθειες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό διαδίκτυο και για το λόγο αυτό, τυγχάνει ήδη σημαντικής αναγνώρισης.

 

e-psychology.gr

Το e-psychology.gr έχει διπλό στόχο: από τη μια μεριά στοχεύει στην παροχή γνώσεων και πληροφοριών περί της ψυχολογίας, τόσο σε βάθος όσο και σε πλάτος. Από την άλλη μεριά, στοχεύει στο να λειτουργεί ως μια μεγάλη κοινότητα υποστήριξης και αυτοβοήθειας, όπου ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα. Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, υπάρχει στο e-psychology πληθώρα άρθρων, συνδέσμων, ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας, κατάλογος επαγγελματιών ψυχικής υγείας, ενημέρωση για σεμινάρια και εργαστήρια. Λειτουργούν επίσης forum και chat υποστήριξης. Ήδη, σταμέσατου 2008, το φόρουμ έχει περισσότερα από3.500 μέλη,περίπου 3.000θέματα και περισσότερες από 70.000απαντήσεις. Επιπλέον, ομάδα ειδικών της Ψυχικής Υγείας, επιστήμονες-εξωτερικοί συνεργάτες,προσφέρουν εθελοντική βοήθεια, αρθρογραφόντας, απαντώντας σε προσωπικά e-mail και παρέχοντας υποστήριξη σε ένα πρώτο επίπεδο.

Είναι μια πολύ προσεγμένη και πλήρης σελίδα για το χώρο της ψυχοθεραπείας την οποία σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε για την προσωπική σας ενημέρωση.

Διαβάστηκε 1547 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 06:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Rorschach test »

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων