Θερινά τμήματα σχολικών μαθημάτων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου

 

Θερινά τμήματα μαθησιακής προετοιμασίας

Μικρά Group  2 μαθητών!

χρωματιστο ψαρι

   Η θερινή προετοιμασία είναι ευεργετική για όλες τις τάξεις (Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου), καθώς σε μια χρονική περίοδο 5 εβδομάδων καλοκαιρινών μαθημάτων, λύνει απορίες που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες χρονιές και γίνεται μία περιληπτική παρουσίαση της ύλης της επόμενης χρονιάς με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε ο μαθητής να έχει μια πρώτη επαφή με το μαθησιακό υλικό της επόμενης τάξης. Στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου όμως αποτελεί βασική προϋπόθεση, ώστε να τελειοποιηθούν οι γνώσεις των μαθητών/τριών για να οδηγηθούν προς την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

new1

     Η κεντρική ιδέα είναι πολύ απλή: Δημιουργούμε μικρά τμήματα (ιδιαίτερα 1 ή 2 παιδιών) στα οποία μπορείτε να λάβετε υψηλής ποιότητας μαθησιακή υποστήριξη  κρατώντας τις τιμές μας εξαιρετικά προσιτές.

     Τα θερινά αυτά τμήματα αφορούν σχολικά μαθήματα όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, έκθεση, βιολογία, άλγεβρα, ιστορία και άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε και να εγγραφείτε σε όποιο μάθημα σας ενδιαφέρει και χρειάζεστε. Τα καλοκαιρινά μαθήματα μέσα απο ένα τόσο μικρό σε αριθμό μαθητών, δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για να καλύψει το παιδί σας τα όποια μαθησιακά κενά έχει, να ανεβάσει αισθητά τις σχολικές του επιδόσεις καθώς και να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή του.

 kalokairina1

 

       Οι προσιτές μας τιμές στα καλοκαιρινά μας τμήματα που μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να εμβαθύνει στη σχολική του ύλη και να εξοικειωθεί με το μαθησιακό επίπεδο της τάξης του. Η διάρκεια των καλοκαιρινών μας τμημάτων είναι 5 εβδομάδων και αφορούν το Δημοτικό, όσο και όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.  Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κλείσουμε μία συνάντηση από κοντά ώστε να συναποφασίσουμε σε ποιό ή ποιά μαθήματα θα εστιάσουμε. 

 

          Είμαστε σίγουροι πως σε μας θα βρείτε μικρά και ευέλικτα group θερινών μαθημάτων φτιαγμένα ειδικά για τα παιδιά σας. Να τονίσουμε πως το έμπειρο προσωπικό μας και η 16 ετής μας εμπειρία μπορούν να σας εγγυηθούν για την ποιότητα των καλοκαιρινών σας μαθημάτων.

                                                rendezVousΕπικοινωνήστε Μαζί Μας

 

        Συγκεκριμένα τα οφέλη των θερινών μαθημάτων είναι τα εξής:χρωατιστο σπιτι

  1. Ο μαθητής – μαθήτρια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων μελετά, χωρίς το άγχος των σχολικών του υποχρεώσεων οπότε αφοσιώνεται και αφομοιώνει καλύτερα την τρέχουσα ύλη του.
  2. Καλύπτεται σημαντικό μέρος τη ύλης πράγμα που δίνει στο μαθητή – μαθήτρια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
  3. Υπάρχει άνεση χρόνου μέσα στον οποίο μπορούν να εξαλειφθούν τα οποιαδήποτε κενά που έχουν προκύψει από τις προηγούμενες τάξεις.
  4. Υπάρχει περισσότερος χρόνος για καλύτερες επαναλήψεις.
  5. Στα καλοκαιρινά τμήματα δημιουργείται επίσης μεγαλύτερη δυνατότητα για περισσότερα διαγωνίσματα οπότε οι μαθητές μελετούν και επαναλαμβάνουν καλύτερα την ύλη τους και οι καθηγητές τους ελέγχουν καλύτερα την πρόοδό τους.

 

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων