Ευέλικτα προγράμματα φροντιστηριακής υποστήριξης

Home / Καινοτομίες / Ευέλικτα προγράμματα φροντιστηριακής υποστήριξης

Ευέλικτα προγράμματα φροντιστηριακής υποστήριξης

Καινοτόμα προγράμματα Ευέλικτης φροντιστηριακής υποστήριξης

Με κίνητρο την υψηλή  ποιότητα των παροχών μας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) σας προτείνουμε τα παρακάτω διδακτικά προγράμματα.

1η  ΕΠΙΛΟΓΗ:  Διδασκαλία με βασικό εργαλείο το διαγώνισμα.

Σε ποιους απευθύνεται:
Α. Μαθητές  με  πιεσμένο  εβδομαδιαίο  πρόγραμμα
Β. Μαθητές που επιθυμούν ένα σύντομο και αποδοτικό έλεγχο 4 μαθημάτων της δικής τους επιλογής.

Πώς επιτυγχάνεται:
Το κάθε μάθημα που επιλέγετε ελέγχεται από εξειδικευμένους καθηγητές με τη διεξαγωγή  γραπτών  διαγωνισμάτων (ή και προφορικών εξετάσεων για μαθητές όπου αυτό απαιτείται).

Μετά το πέρας της εξέτασης του μαθήματος ακολουθεί 1 διδακτική ώρα όπου ο καθηγητής αναλύει τα θέματα λύνοντας απορίες που αφορούν την ενότητα στην οποία το παιδί εξετάστηκε.

Ένα πρόγραμμα που εξοικονομεί χρόνο σε πολύ προσιτή τιμή.

2η  ΕΠΙΛΟΓΗ: Επαναληπτικά μαθήματα κάλυψης μαθησιακών κενών.

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε όλους τους μαθητές που  θέλουν  να καλύψουν κενά  παλαιοτέρων ετών σε βασικά μαθήματα ή να ανακτήσουν προηγούμενες  γνώσεις.

Πώς επιτυγχάνεται:
Μέσω  ομαδικών & διαδραστικών σεμιναριακών  μαθημάτων  που διεξάγονται  από  1 ή 2 καθηγητές  και αφορούν μαθήματα θετικών ή θεωρητικών επιστημών.

3η ΕΠΙΛΟΓΗ: Ιδιαίτερο μάθημα σε ομαδικό πλαίσιο.

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε  μαθητές  που οφελούνται  από  την ομαδική διδασκαλία

Πώς επιτυγχάνεται:
Μέσω της ένταξης μαθητών σε ομάδες 2 ή 3 το πολύ ατόμων, ώστε η διασκαλία να πληρεί τις προυποθέσεις ενός υψηλής ποιότητας ιδιαίτερου μαθήματος.
Πάντα  σε πολύ προσιτή τιμή

Σας υπενθυμίζουμε πως πάντα  υπάρχει η δυανατότητα συνδυασμού των παραπάνω προγραμμάτων με ένα ατομικό διδακτικό πακέτο διδασμαλίας για όλες τις τάξεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βάσει των μαθημάτων και των ωρών που εσείς επιθυμείτε. (Κάθε ατομικό πακέτο συνοδεύεται από την δωρεάν συμμετοχή του παιδιού σε κύκλους διαγωνισμάτων).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε σε κάποιο απο τα παραπάνω  συμληρώστε την Αίτηση που θα βρείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο, γράφοντας στο πεδίο των Μαθημάτων το όνομα του προγράμματος που ενδιαφέρεστε.

Αίτηση Συμμετοχής

Με εκτίμηση
Η υπεύθυνη σπουδών,
Παπανικολάου Αμαλία.