Φροντιστηριακή υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Home / Μάθηση / Σχολικά Μαθήματα / Φροντιστηριακή υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Μία μοναδική πρωτοπορία της Ανάδρασης στα σχολικά  μαθήματα Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου.

Η Ανάδραση πρωτοπορεί στον τομέα της ειδικής αγωγής παιδιών, αφού πέρα από τις κλασσικές μεθόδους αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών (π.χ δυσλεξία, υπερκινητικότητα), το παιδί σας μπορεί να διδαχθεί μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων την ύλη που κάνει και στο σχολείο του με έναν τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές του απαιτήσεις και ανάγκες.

Αυτό είναι κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα και είναι μια υπηρεσία όπου ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες, με άρνηση να μελετήσει ή ακόμη και με ιδιαίτερους τρόπους μάθησης, μπορεί να διδάσκεται τη σχολική του ύλη πλαισιωμένο από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (π.χ μαθηματικούς, φυσικούς, φιλολόγους, χημικούς κ.α) με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση και στην ειδική αγωγή.

Φροντιστηριακή υποστήριξη Μαθητών Δημοτικού

Στην Ανάδραση πιστεύουμε πως για τα παιδιά που ξεκινούν ή πηγαίνουν ήδη στο Δημοτικό στόχος μας δεν είναι μόνο η μετάδοση γνώσεων αλλά πρωτίστως η ένταξη των μαθητών στη σωστή διαδικασία της μάθησης. Γι’ αυτό με σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες και διδακτικές μεθόδους βήμα βήμα εισάγουμε το μικρό μαθητή στην πρώτη ανάγνωση, γραφή και αρίθμηση με τελικό στόχο την πολύπλευρη πνευματική και σωματική του ανάπτυξη ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας.

 

Για τους μαθητές Δημοτικού παρέχουμε εξατομικευμένη διδασκαλία (ιδιαίτερο μάθημα) των σχολικών τους μαθημάτων σε συνδυασμό με ειδική αγωγή ώστε να βελτιώσουμε τις σχολικές επιδόσεις του παιδιού μέσα από την επίσημη διδακτέα ύλη. Με τον τρόπο αυτό το παιδί ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή του στο σχολικό περιβάλλον. Παράλληλα βελτιώνονται θέματα που έχουν να κάνουν με μαθησιακές δυσκολίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζει (δυσλεξία, υπερκινητικότητα κ.α) καθώς το αναλαμβάνουν έμπειροι δάσκαλοι με εκπαίδευση και στην ειδική αγωγή.

Αν το παιδί σας ξεκινά το Δημοτικό και αυτό σας προκαλεί μεγάλη ανησυχία και άγχος, αν το παιδί σας φοιτά ήδη στο Δημοτικό και η πορεία του σας προβληματίζει ή αν απλά θέλετε να προσφέρετε τις καλύτερες βάσεις στο παιδί σας και να του εξασφαλίσετε μία σταθερά καλή βαθμολογία για όλες τις σχολικές του χρονιές ελάτε σε επαφή μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε λύση σε αυτό που αναζητάτε.

Αν και το δικό σας παιδί δε θυμάται ονόματα, αριθμούς, ημερομηνίες, δεν καταφέρνει να μάθει την προπαίδεια ή την αλφαβήτα, μπερδεύει τα γράμματα ή γράφει ανάποδα λέξεις και αριθμούς, αποδίδει καλύτερα στον προφορικό απ’ ότι στον γραπτό λόγο, δυσκολεύεται να αντιγράφει ή να διαβάζει προτάσεις ή ακόμη δεν μπορεί να εφαρμόσει κανόνες (συντακτικούς, γραμματικούς) ή το γραπτό του έχει τηλεγραφική μορφή βοηθήστε το να αναδείξει την κρυμμένη του ευφυΐα, να νιώσει δυνατό και να ευχαριστηθεί τη μάθηση. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας, κλείστε το ραντεβού σας για μια δωρεάν αξιολόγηση και ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τη δυσκολία του παιδιού σας.

Φωτογραφίες του χώρου μας