Φροντιστηριακή υποστήριξη Μαθητών Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου & Αποφοίτων

Home / Μάθηση / Σχολικά Μαθήματα / Φροντιστηριακή υποστήριξη Μαθητών Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου & Αποφοίτων

Εξατομικευμένη Μάθηση,

Γιατί έτσι αντιλαμβανόμαστε την εκπαίδευση των παιδιών σας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

ΕΠΑΛ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ένα Εξειδικευμένο Φροντιστήριο που δίνει βαρύτητα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Εταιρεία Θεραπείας και Μάθησης Ανάδραση λειτουργεί από το 2003 διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα φροντιστηριακής διδασκαλίας σε μαθητές με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση χαρισματικών παιδιών που αναζητούν ένα χώρο που θ’ασχοληθεί με τις προσωπικές τους μαθησιακές αναζητήσεις. Με το κατάλληλα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, διαδραστικούς πίνακες και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχουμε φροντιστηριακή υποστήριξη σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε όλα τα μαθήματα ( μαθηματικά, φυσική, χημεία, αρχαία, έκθεση, ιστορία, πληροφορική κ.α.), κάνοντας έτσι τη μαθησιακή διαδικασία  εύκολη και ευχάριστη ενώ στέκεται δίπλα τους, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, βοηθάμε τους μαθητές να αυτοματοποιήσουν την καθημερινή τους ρουτίνα, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολείου και τους φέρνει πρώτους με υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις και υψηλό ποσοστό εισακτέων στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ - ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ - ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας Μαθητών. Κάντε κλικ για λεπτομέρειες.

Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας Μαθητών

Η σχολική ετοιμότητα περιλαμβάνει πλήθος τομέων που θα πρέπει να διερευνηθούν προκειμένου να εξασφαλίσουμε οτι ένας μαθητής είναι έτοιμος για να φοιτήσει στο δημοτικό το γυμνάσιο ή το λύκειο. Οι τομείς που διερευνώνται μπορεί να αφορούν τόσο τη γλωσσική, την κινητική αλλά ακόμα και την ψυχοκοινωνική ετοιμότητα ενός παιδιού. Για το λόγο αυτό η διεπιστημονική ομάδα που διερευνά τη σχολική ετοιμότητα ενός μαθητή μπορεί να αποτελείται απο διάφορες ειδικότητες όπως εκπαιδευτικό, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή και ψυχολόγο. Σε κάθε περίπτωση μας διασφαλίζει το βαθμό που το παιδί μας είναι έτοιμο για την επόμενη σχολική βαθμίδα καθώς και τις όποιες παρεμβάσεις μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε για να του εξασφαλίσουμε μία απρόσκοπτη φοίτηση στο σχολείο. Για παραπάνω λεπτομέρειες που αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τον τρόπο να το πραγματοποιήσετε πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο.

Πρωτοπορούμε απο το 2009 στην εξ'αποστάσεως Διαδραστική Μάθηση για μαθητές Δημοτικού Γυμασίου και Λυκείου σε όλη την Ελλάδα!

Σχολική Περίοδος   2023 2024

Αντιμετωπίζοντας Αποτελεσματικά τη Μάθηση των Παιδιών σας

Ιδιαίτερα Μαθήματα σε Προσιτές Τιμές

 • Παρέχουμε ατομικά μαθήματα ή group 2 παιδιών στα οποία μπορείτε να λάβετε υψηλής ποιότητας μαθησιακή υποστήριξη κρατώντας τις τιμές μας εξαιρετικά προσιτές.

Τα Μαθήματά Μας

 • Τα τμήματά μας αφορούν τη φροντιστηριακή υποστήριξη σχολικών μαθήματων  όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, έκθεση, βιολογία, άλγεβρα, ιστορία και άλλα. Εξατομικεύουμε τη διδασκαλία μας πάντα ανάλογως των προσωπικών μαθησιακών αναγκών του κάθε παιδιού, (πχ παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή χαρισματικά παιδιά).

Καλοκαιρινή Προετοιμασία

 • Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα δημιουργούν τις καταλληλότερες συνθήκες για να καλύψει το παιδί σας τα όποια μαθησιακά κενά έχει, να ανεβάσει αισθητά τις σχολικές του επιδόσεις καθώς και να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή του.

Προσιτές Τιμές

 • Οι προσιτές μας τιμές τόσο στα θερινά όσο και στα χειμερινά μας τμήματα, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να εμβαθύνει στη σχολική του ύλη και να εξοικειωθεί με το μαθησιακό επίπεδο της τάξης του.

Γνωρίστε μας απο Κοντά

 • Προγραμματίστε μία συνάντηση από κοντά ώστε να επιλέξουμε μαζί το εξατομικευμένο πρόγραμμα του παιδιού σας.

Κάποιες Επιπλέον Πληροφορίες

 • Οργανωμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών
 • Διαδραστικός πίνακας
 • Ατομικά ή ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
 • Επίλυση αποριών
 • Συνεδρίες στην ειδική αγωγή
 • Επιπλέον διδακτικές ώρες για την κάλυψη κενών
 • Εμπέδωση της ύλης και αφομοίωση εννοιών
 • Χρήση εποπτικών μέσων για την καλύτερη κατανόηση (πχ. προτζέκτορας, Η/Υ, οπτικοακουστικά εφέ κ.α.)
 • Προετοιμασία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες (πχ. δυσλεξία, δυσγραφία, υπερκινητικότητα, δυσαναγνωσία, δυσπραξία, δυσαριθμησία) για τις προφορικές ή τις γραπτές πανελλήνιες εξετάσεις.
 • Προσομοίωση προφορικών εξετάσεων από τριμελή επιτροπή έμπειρων καθηγητών
 • Έλεγχος των γνώσεων με συχνά επαναληπτικά διαγωνίσματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σχολείου
 • Εξειδικευμένους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (μαθηματικοί, φυσικοί, φιλόλογοι, χημικοί κ.α)
 • Άρτια καταρτισμένο θεραπευτικό προσωπικό για επιπλέον στήριξη (ψυχολόγοι, ειδικοί παιδαγωγοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές)
 • Μαθήματα εξ΄αποστάσεως μέσω διαδικτύου
 • Προσωπική σχέση με τους μαθητές μας
 • Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον
 • Επαγγελματικό προσανατολισμό

Είμαστε σίγουροι πως σε μας θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε για το παιδί σας. Να τονίσουμε πως το έμπειρο προσωπικό μας  και η πολυετής μας εμπειρία απο το 2003 σας εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες έχει αυξηθεί ενώ είναι ολοένα και περισσότερα τα παιδιά τα οποία στο παρελθόν θεωρούνταν απλώς αδύναμοι μαθητές, σήμερα με ειδικά επιστημονικά εργαλεία μπορούμε να διαγνώσουμε την όποια μαθησιακή τους δυσκολία και να προβούμε στην αποκατάσταση μέσω συνεδριών ειδικής αγωγής. Όπως είναι γνωστό, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες όπως: υπερκινητικότητα, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, Δ.Ε.Π.Υ (διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητα), δυσγραφία, δυσαριθμησία, δυσπραξία κ.α. αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης του χώρου και του χρόνου τους.

     Ένας Χαρισματικός μαθητής απο την άλλη μπορεί να είναι ένα παιδί με εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλούς τομείς χωρίς όμως να μπορεί να επιτυγχάνει υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις στο σχολείο. Ένας μαθητής λοιπόν που εμφανίζει υψηλά κίνητρα και καλούς βαθμούς στα τεστ χωρίς όμως να μπορεί να έχει συνολικά μία καλή σχολική επίδοση ή επίσης μπορεί ο ίδιος χαρισματικός μαθητής να δίνει μία εικόνα στο σχολείο οτι βαριέται  ή οτι η όλη εκπαιδευτική διαδικασία του είναι γενικά αδιάφορη. Αυτή η συμπεριφορά αποτελούν για τους καθηγητές του χώρου μας μία ξεχωριστή εκπαιδευτική πρόκληση καθώς καλούμαστε να προσεγγίσουμε με επιτυχία το μαθητή εκείνο που για δικούς του λόγους δυσκολεύεται να συμπορευτεί στη συμβατική διαδικασία της εκπαίδευσης. Με λίγα λόγια η Ανάδραση είναι ένα εξεικευμένο φροντιστήριο για χαρισματικούς μαθητές.

Η φροντιστηριακή διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, δεπυ, χαμηλή νοημοσύνη, δυσαριθμησία κ.α.), ήταν πάντα μια δύσκολη υπόθεση για τους ίδιους και ακόμη πιο δύσκολη και αγχωτική για τους γονείς, καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη ενήμερωση και καθοδήγηση γι΄αυτά τα παιδιά, είτε δεν ακολουθούν το κατάλληλο πρόγραμμα ειδικής αγωγής. Επίσης είναι σημαντικό για τους μαθητές αυτούς να βρίσκονται σε ένα κατάληλο σχολικό πλαίσιο όπου διδάσκονται απο εξειδικευμένους καθητητές καθοδηγούμενοι πάντα απο το αντίστοιχο θεραπευτικό προσωπικό.

Τώρα μπορείτε άμεσα και πολύ εύκολα συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα να σας προσφέρουμε, εντελώς δωρεάν, 2 πλήρεις σχολικές μαθησιακές  αξιολογήσεις από εξειδικευμένους καθηγητές του χώρου μας. Με αυτόν τον τρόπο,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση θα λάβετε από εμάς μία ολοκληρωμένη εικόνα για το μαθησιακό προφίλ του παιδιού σας.

Η αγάπη μας για τα παιδιά και το χώρο της εκπαίδευσης μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός όμορφα σχεδιασμένου και φιλόξενου χώρου στον οποίο μαθητές γυμνασίου λυκείου γενικού αλλά και τεχνικού (ΕΠΑΛ), μπορούν να προετοιμάστούν σε όλα τα μαθήματα του σχολείου τους (μαθηματικά, φυσική, χημεία, αρχαία, έκθεση, ιστορία, πληροφορική κ.α.), να καλύψουν ελλείψεις, να επιλύσουν απορίες, να εμπεδώσουν την ύλη, να αφομοιώσουν έννοιες και να προετοιμαστούν για τις προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις, γραπτές ή προφορικές, με θέματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εξετάσεων. Γι΄αυτό απαιτείται  ειδική παιδαγωγική μεταχείριση και εξειδικευμένη διδασκαλία, η οποία θα ανταποκρίνεται στη φύση των αναγκών τους, ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την νοητική τους ικανότητα και αποτελεσματικότητα.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές με υπερκινητικότητα, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, ΔΕΠΥ (διαταραχή ελλειματικής προσοχής και υπερκινητικότητα), δυσγραφία, δυσαριθμησία, δυσπραξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες, ώστε να να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του σχολείου και να προετοιμαστούν κατάλληλα στις γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, από το επαρκώς καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας. Απευθύνεται επίσης και στο μαθητή που επιζητά μία καλή επίδοση αλλά και σε καλά προετοιμασμένους μαθητές με υψηλούς στόχους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με συνδυαστικά θέματα εφ’ όλης της ύλης. Όπως προαναφέραμε διδάσκουμε σε μαθητές δημοτικού γυμνασίου και λυκείου.

Στο χώρο μας μπορείτε να προετοιμαστείτε μέσω των θερινών μας τμημάτων σε όλα τα σχολικά μαθήματα για την επόμενη  χρονιά του σχολείου όπως επίσης να ξεκινήσετε την καλοκαιρινή προετοιμασία του παιδιού σας για τις πανελλήνιες εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα (μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, αρχαία, έκθεση, λατινικά, πληροφορική κ.α.). Να τονίσουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις η ένταξη ενός μαθητή σε φροντιστηριακά θερινά τμήματα είναι απαραίτητη καθώς του δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη μετέπειτα πορεία του και ενισχύει πέραν των γνώσεών του και την αυτοπεποίθησή του ώστε να έχει όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα ένας μαθητής που τελειώνει την έκτη δημοτικού είτε την Γ΄ γυμνασίου και θέλει να καλύψει μαθησιακά κενά για να μπει με επιτυχία στο γυμνάσιο είτε στο λύκειο αντίσοιχα, όπως και ένας μαθητής που θέλει να προετοιμαστεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις τα θερινά τμήματα προετοιμασίας είναι μία ιδανική λύση. Η διάρκειά τους συνήθως είναι 5 εβδομάδων αν και επειδή το μάθημα στο χώρο μας είναι ιδιαίτερο, υπάρχει και η δυνατότητα να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μαθημάτων στις προσωπικές σας ανάγκες.

Αποκλειστικά Ιδιαίτερο μάθημα για κάθε παιδί!

1 μαθητής ανα τάξη σε πολύ προσιτές τιμές. 

Υψηλή Ασφάλεια και Μάθηση σε πλήρη αρμονία στο χώρο μας.

Φωτογραφίες του χώρου μας