7 βήματα επαγγελματικής φροντίδας για εσάς και το παιδί σας.

Σας καλωσορίζουμε στο χώρο μας…..

     Είναι αξιοσημείωτο ότι η ανάδραση στελεχώνεται από έμπειρη και σταθερή διεπιστημονική θεραπευτική ομάδα, η οποία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητά της, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

 

1. Η διάρκεια της θεραπείας.

    Στην Ανάδραση η διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας ανέρχεται στα 50 λεπτά με σκοπό την όσο κατά το δυνατό μέγιστη προσφορά σε εσάς και το παιδί σας. Ο χρόνος αυτός μας επιτρέπει να πραγματοποιηθεί η εκάστοτε συνεδρία χωρίς να υπάρχει χρονική πίεση, με αποτέλεσμα να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα

 

2. Η αξία του διαλείμματος.

Παράλληλα προβλέπεται ένα δεκαλέπτο διαλείμμα πέραν της χρονικής διάρκειας της συνεδρίας, στο θεραπευτή, με τριπλό όφελος. Πιο συγκεκριμένα στο χρόνο αυτό ο θεραπευτής μπορεί να ξεκουραστεί, ν’αποφορτιστεί και να ετοιμάσει το χώρο για την επόμενη συνεδρία, ακόμα έχει τη δυνατότητα εφόσον είναι απαραίτητο, να ενημερώσει τους γονείς για την πορεία της θεραπείας. Τέλος δίνει τη δυνατότητα ν’ακολουθείται το πρόγραμμα σωστά για κάθε παιδί αφού σε μία πιθανή ολιγόλεπτη καθυστέρηση να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε χωρίς αυτό να αποβεί εις βάρος της επόμενης συνεδρίας.

 

3. Η σημασία της επικοινωνίας μαζί σας.

     Στρατηγική μας είναι να προγραμματίζονται συναντήσεις μαζί σας στις οποίες θα ενημερώνεστε από τους υπεύθυνους της Ανάδρασης και τους θεραπευτές για την πρόοδο του παιδιού σας. Επίσης φροντίζουμε, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τη διεπιστημονική μας ομάδα, ν΄αναπροσαρμόσουμε τη στοχοθεσία της θεραπείας και όπου χρειάζεται, τηρείται τετράδιο επικοινωνίας με το γονέα με απώτερο σκοπό την ενημέρωσή σας για τη θεραπεία του παιδιού σας.

 

4. Σωστή πληροφόρηση.

     Επιπροσθέτως, βασικό μας μέλημα είναι οι αξιολογήσεις που γίνονται να σας δίνουν τη σωστή εικόνα για τις θεραπευτκές ανάγκες του παιδιού σας, προκειμένου να το υποστηρίξετε με την απαιτούμενη βοήθεια, εφ’ όσον αυτή κρίνεται απαραίτητη. Είναι βασική μας και κοινή γραμμή, η πεποίθηση ότι ο πελάτης μας πρέπει να πληροφορείται σωστά και έχοντας πάντα αίσθηση της ευθύνης απέναντί σας.

 

5. Η πολυετής μας εμπειρία

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η 12ετής εμπειρία μας στο χώρο της θεραπείας και της μάθησης ενισχύει την ορθότητα και την εγκυρότητα των αξιολογητικών διαδικασιών για να μπορέσουμε να σας εγγυηθούμε υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

 

6. Αναλυτική αξιολογηση.

    Η διαδικασία της αξιολόγησης περιλαμβάνει τρεις συναντήσεις. Αρχικά, στην πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται η λήψη του ιστορικού, ακολουθεί η αξιολόγηση με τον εξειδικευμένο θεραπευτή και τέλος, στην τρίτη συνάντηση σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα και σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα παρέμβασης, εάν κριθεί αναγκαίο. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι όλη αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο στο κόστος της αξιολόγησης, καθώς είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, να λάβουμε υπ’όψιν μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να αφουγκραστούμε τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού σας.

 

7. Παροχή υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

    Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι τιμές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένες, έτσι ώστε από τη μία πλευρά να γίνεται η θεραπεία εφικτή και προσιτή σε εσάς, αλλά και να υπάρχει ταυτόχρονα η δυνατότητα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

 

 

 

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω δύο ειδικοτήτων.

Είμαστε ο μόνος χώρος στην ελλάδα που χορηγεί το Άριστον τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω δύο ειδικοτήτων, καθηγητή αλλά και ψυχολόγου. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω δύο συναντήσεων στις οποίες βασικός στόχος είναι τα παρακάτω:

… άλλη μια καινοτομία της Ανάδρασης τώρα για όλα τα τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 1η συνάντηση ανάλυση των σχολών και των επαγγελμάτων που προέκυψαν από το τεστ από εξειδικευμένο καθηγητή.

2η συνάντηση πλήρη ενημέρωση για το βαθμό ταύτισης των αποτελεσμάτων με την προσωπικότητα κάποιου και ανάλυση επιμέρους στοιχείων του τεστ από ειδικό ψυχολόγο.

.…μόνο σε εμάς μπορείτε να εξασφαλίσετε την πλήρη και απόλυτα αξιόπιστη ανάλυση οποιουδήποτε τεστ και αν επιλέξετε. Εξειδικευμένοι επιστήμονες σας εξηγούν όλες τις λεπτομέρειες των αποτελεσμάτων μέσα από δύο συναντήσεις.

Γι ’αυτό μόνο στην Ανάδραση μπορείτε να είστε σίγουροι για την εγκυρότητα κάθε τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Εξ'αποστάσεως θεραπεία και μάθημα

            Σήμερα που οι νέες τεχνολογίες έχουν κερδίσει μια πολύ σημαντική θέση στη ζωής μας, κρίνεται αναγκαίο και επιτακτικό ο δάσκαλος και γενικότερα η εκπαίδευση στο σύνολό της να εντάξει τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική διαδικασία με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε να προσελκύσει και να κερδίσει τους μαθητές και τις μαθήτριες που ζουν μέσα σ’ έναν κόσμο γεμάτο ερεθίσματα και καθημερινές προκλήσεις.

 

Φροντιστηριακή υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες

Η Ανάδραση πρωτοπορεί στον τομέα της ειδικής αγωγής παιδιών, αφού πέρα από τις κλασσικές μεθόδους αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών (π.χ δυσλεξία, υπερκινητικότητα), το παιδί σας μπορεί να διδαχθεί μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων την ύλη που κάνει και στο σχολείο του με έναν τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσωπικές του απαιτήσεις και ανάγκες.

Αυτό είναι κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα και είναι μια υπηρεσία όπου ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες, με άρνηση να μελετήσει ή ακόμη και με ιδιαίτερους τρόπους μάθησης, μπορεί να διδάσκεται τη σχολική του ύλη πλαισιωμένο από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων με πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση και στην ειδική αγωγή.


Αν και το δικό σας παιδί δε θυμάται ονόματα, αριθμούς, ημερομηνίες, δεν καταφέρνει να μάθει την προπαίδεια ή την αλφαβήτα, μπερδεύει τα γράμματα ή γράφει ανάποδα λέξεις και αριθμούς, αποδίδει καλύτερα στον προφορικό απ' ότι στον γραπτό λόγο, δυσκολεύεται να αντιγράφει ή να διαβάζει προτάσεις ή ακόμη δεν μπορεί να εφαρμόσει κανόνες (συντακτικούς, γραμματικούς) ή το γραπτό του έχει τηλεγραφική μορφή βοηθήστε το να αναδείξει την κρυμμένη του ευφυΐα, να νιώσει δυνατό και να ευχαριστηθεί τη μάθηση. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας, κλείστε το ραντεβού σας για μια δωρεάν αξιολόγηση και ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τη δυσκολία του παιδιού σας..

Επίσης πολύ σημαντική σε εμάς είνα η δυνατότητα που έχετε, πέραν της διδασκαλίας των μαθημάτων, ότι ο χώρος μας μπορεί να πλαισιώσει το παιδί σας μέσω άλλων ειδικών που είναι δίπλα σας όταν εσείς το χρειαστείτε.

Οι μαθητές μας έχουν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας όσον αφορά την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Θα χαρούμε σε μια επικοικοινωνία μαζί σας απο κοντά.

Πρόγραμμα Προληπτικής Διδασκαλίας Μικρών Παιδιών

reading2

Αγαπητοί γονείς,

Όλοι μας τα τελευταία χρόνια ανεξάρτητα από το μορφωτικό μας επίπεδο έχουμε αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν η διδακτέα ύλη να έχει αυξηθεί τόσο πολύ, ιδιαίτερα στις πρώτες-βασικές τάξεις του δημοτικού.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα παιδιά από πολύ μικρά να έρχονται αντιμέτωπα:

Φωτογραφίες του χώρου μας

 Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Μαθημάτων και Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Λογοθεραπείας και Ομάδων Παιδιών  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και Εφήβων  Αίθουσα Υποδοχής
           
 Αίθουσα Ειδικής Αγωγής  Αίθουσα Ομάδων Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων  Αίθουσα Λογοθεραπείας  Αίθουσα Υποδοχής  Αίθουσα Εργοθεραπείας  Αίθουσα Μαθημάτων Εφήβων