Γονείς και Παιδιά, Ομάδα Θεραπευτικού Παιχνιδιού

Home / Θεραπεία / Θεραπευτικές Ομάδες / Γονείς και Παιδιά, Ομάδα Θεραπευτικού Παιχνιδιού

Τι είναι η ομάδα αυτή.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του θεραπευτικού παιχνιδιού με τη νέα μας δραστηριότητα που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά! Σε ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό περιβάλλον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τον λόγο, την κίνηση, την έκφραση συναισθημάτων, τη μνήμη τη συγκέντρωση προσοχής και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα play therapy του χώρου μας διοργανώνεται από δύο καταξιωμένους θεραπευτές την ψυχολόγο και ομαδική αναλύτρια του χώρου μας κυρία Παρίου Αγγελική και τη λογοθεραπεύτρια κυρία Λιακόγγονα Σταυρούλα και βασίζεται σε επίσημα θεραπευτικά προγράμματα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων μας.

…κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες.

Οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται μία φορά κάθε 15 ημέρες, προσφέροντας τη δυνατότητα συμμετοχής για δύο συνεδρίες κάθε μήνα. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην ομάδα παιχνιδιού θα πρέπει να είναι απο 4 έως και 8 ετών. Με μόλις 10 ευρώ ανά άτομο για κάθε συνάντηση, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε μια διασκεδαστική εμπειρία που ενισχύει τη σύνδεση και την επικοινωνία μεταξύ τους. Το θεραπευτικό παιχνίδι δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για μάθηση, αλλά και για διασκέδαση, καθώς οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την αλληλεπίδραση και την υποστήριξη που προσφέρει η ομάδα.

Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί!

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτήν την μοναδική εμπειρία! Ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε και να αναπτυχθούμε όλοι μαζί, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. Ανυπομονούμε να σας δούμε στις επόμενες συναντήσεις μας!

Ομάδα παιχνιδιού για γονείς και παιδιά