Ομάδα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Νέων Άνω των 16 Ετών

Home / Θεραπεία / Θεραπευτικές Ομάδες / Ομάδα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Νέων Άνω των 16 Ετών

Μοναδική Ομάδα Νέων άνω των 16 ετών με μοναδικές δραστηριότητες αλληλεπίδρασης, με στόχο την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων τους.

Αγαπητοί γονείς,

Ομάδα κοινωνικών δεξιοτήτων νέων

Απευθυνόμαστε σε εσάς που έχετε παιδί άνω των 16 ετών με δυσκολίες στη συμπεριφορά του συμπεριλαμβάνοντας και ζητήματα κοινωνικοποίησης. Στον χώρο μας διοργανώνουμε Ομάδα Νέων άνω των 16 ετών που καλύπτει ακριβώς αυτές τις ανάγκες.

Η ομάδα μας αποτελεί ένα ασφαλές  υποστηρικτικό περιβάλλον για να επιτύχει το παιδί σας την προσωπική του ανάπτυξη, την κοινωνικοποίηση και τη βελτίωση της συμπεριφοράς του. Οι δραστηριότητες που προσφέρονται είναι σχεδιασμένες για να ενθαρρύνουν την επικοινωνία, την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία, ενώ παράλληλα παρέχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα τους και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Στην ομάδα μας, προσφέρουμε μια ποικιλία δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε κάθε πτυχή της ανάπτυξης του παιδιού σας. Οι δραστηριότητες είναι Επικοινωνία μεταξύ νέωντόσο εσωτερικές στο χώρο της Ανάδρασης όσο και εξωτερικές αναλόγως της στοχοθεσίας της ομάδας η οποία καθορίζεται από τις ανάγκες των μελών της.

Βασική δραστηριότητα είναι η διενέργεια ομαδικής συζήτησης η οποία διενεργείται υπό το συντονισμό ψυχολόγου δίνοντας χώρο σε ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που απασχολούν τους νέους  καθημερινά, ενισχύοντας την επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών τους. Επίσης, διοργανώνουμε δραστηριότητες όπως κατασκευές ρομποτικής, μαγειρική, κατασκευές διάφορων αντικειμένων όπως δημιουργίες με πηλό και με χαρτί, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και αθλητικές δραστηριότητες. Αυτές οι δραστηριότητες ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, την εξέλιξη των δεξιοτήτων και την ομαδικότητα του παιδιού σας.

Επιπλέον, πραγματοποιούμε επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους, ώστε τα παιδιά να εισαχθούν σε διάφορα επαγγέλματα και να αποκτήσουν μια ευρύτερη εικόνα για τον κόσμο της εργασίας. Επιπλέον, προσφέρουμε εκπαιδευτικές εκδρομές που προάγουν την εκπαιδευτική εμπειρία του παιδιού σας.

Για την ομάδα μας, υπεύθυνη είναι έμπειρη ψυχολόγος, η οποία παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε μέλος. Επιπλέον υπάρχει συνεργασία με  καθηγητή θετικών επιστημών, που διασφαλίζει την ποιότητα και την εκπαιδευτική αξία κάθε δραστηριότητας.

Σας προσκαλούμε σε μία συνάντηση μαζί μας από κοντά για να ενημερωθείτε για την ομάδα μας και να ανακαλύψετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία για το παιδί σας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συμμετοχή στην ομάδα μας θα προσφέρει στο παιδί σας μια εμπειρία γεμάτη προκλήσεις, ευχάριστες στιγμές και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στην ομάδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να ξεκινήσουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί!